گردهمایی کشوری سرگروه های رشته های پوشاک وطراحی دوخت

معاون آموزشی دفتر کارودانش وزارت آموزش و پرورش :آموزش های فنی و حرفه ای باید هدفمند باشد/ خروجی هنرستانها باید تولید باشدمعاون آموزشی دفتر دوم متوسطه کارودانش وزارت آموزش و پرورش گفت: خروجی هنرستانها باید به تولید منتج شود و در بازار قابلیت عرضه داشته باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل آموزش و پرورش استان، «محسن شهرستانی» معاون آموزشی دفتر دوم متوسطه کارودانش وزارت آموزش و پرورش در گردهمایی کشوری سرگروه های رشته های «پوشاک» و «طراحی و دوخت» که به میزبانی استان آذربایجان غربی در حال برگزاریست، اظهار داشت: توسعه و کیفیت بخشی رشته های فنی و حرفه ای و کارودانش در دستور کار قرار دارد.

وی تصریح کرد: بازار کار مناسب و پراکندگی گسترده رشته های «پوشاک» و «طراحی و دوخت» در سراسر کشور از نقاط قوت آنها می باشد و آموزش در این رشته ها می تواند با تولید همراه باشد.

شهرستانی با بیان اینکه آموزش های فنی و حرفه ای باید هدفمند باشد؛ اذعان داشت: خروجی هنرستانها باید به تولید بیانجامد و در بازار قابلیت عرضه داشته باشد.

وی اشاره به تهیه برنامه عملیاتی منسجم با همکاری گروههای آموزشی، افزود: حضور فعال هنرجویان در مسابقات علمی و کاربردی و جشنواره مهارتهای هنری در دستور کار قرار دارد.

این مقام مسئول با اذعان به اینکه دوخت های تزئینی و رودوزی سنتی در حال منسوخ شدن می باشد، از سرگروههای آموزشی خواست تا برای احیا این رشته ها تلاش کنند.

بازنگری استانداردهای آموزشی و معرفی رشته های کارودانش در بین آحاد جامعه و مسئولان از موارد مورد تاکید معاون آموزشی دفتر کارودانش وزارت آموزش و پرورش بود.

وی با اذعان به فعالیت قابل توجه دبیرخانه سرگروههای آموزشی رشته های «پوشاک» و «طراحی و دوخت» در استان آذربایجان غربی، گفت: میزان فعالیت این دبیرخانه ها در رتبه بندی آنها موثر می باشد.

«محمدمهدی کاظمی» معاون توسعه و تجهیز دفتر آموزشهای فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش نیز در این گردهمایی اظهار کرد: گروههای آموزشی به عنوان دیدبانان آموزشی در تغییر نوع نگاه معلم به مدرسه و بررسی عملکرد آموزشی نقش ویژه ای دارند.

وی با بیان اینکه بررسی، کنترول و ارزشیابی از وظایف گروههای آموزشی است؛ گفت: یکی از بازوان ارتقاء کیفیت آموزشی در آموزشگاه به عنوان سیاست وزارت آموزش و پرورش، گروه های آموزشی می باشند.

گفتنی است در این گرد همایی دو روزه با حضورکارشناس مسئول گرههای آموزشی دفتر کارودانش و کارشناس رشته طراحی و دوخت دفتر فنی و حرفه ای و کارشناس رشته های گروه پوشاک دفتر کارودانش، پیرامون برنامه های پیشنهادی و عملیاتی رشته های «پوشاک» و «طراحی و دوخت» بحث و بررسی خواهد شد.


اختتامیه گرد همایی سرگروه های رشته های «پوشاک»و«طراحی و دوخت»/سیدسیاح: ترغیب هنرجویان برای فعالیت در حوزه تولید پوشاک ایرانی – اسلامیمعاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان بر ضرورت ترغیب هنرجویان برای فعالیت در حوزه تولید پوشاک ایرانی – اسلامی تاکید کرد.
 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل آموزش و پرورش استان، گرد همایی کشوری سرگروه های رشته های «پوشاک» و «طراحی و دوخت» که به مدت دو روز و به میزبانی استان آذربایجان غربی برگزار شد، به کار خود پایان داد.

«اردشیر سیدسیاح» معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان در آیین اختتامیه این کارگاه اظهار داشت: رشته پوشاک و طراحی دوخت از چند جنبه جایگاه ویژه ای دارد به این معنا که علاوه بر بحث ارتقای آموزش ، کارآفرینی و کسب درآمد، این حوزه به گونه ای به معرفی بخشی از فرهنگ مادی و معنوی کشور می پردازد.

وی تصریح کرد: متاسفانه خلاء ارائه الگوی ملی و منطقه ای در پوشاک و لباس در کشور محسوس است لذا معرفی الگوهای پوشاک ایرانی  اسلامی با ویژگی های فرهنگی ، بومی و منطقه ای ضروری است.

سیدسیاح گفت: ترغیب هنرجویان برای فعالیت در حوزه تولید پوشاک ایرانی  اسلامی می تواند به روند تصمیم سازی و نیز غنای برنامه هایی که در این خصوص توسط متولیان و کارگزارن فرهنگی کشور انجام می گیرد، کمک نماید.

گردهمایی کشوری سرگروه های رشته های «پوشاک» و «طراحی و دوخت» با حضور معاون توسعه و تجهیز دفتر آموزشهای فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش، معاون آموزشی دفتر دوم متوسطه کار و دانش وزارت آموزش و پرورش، کارشناس مسئول گرههای آموزشی دفتر کارودانش و کارشناس رشته طراحی و دوخت دفتر فنی و حرفه ای و کارشناس رشته های گروه پوشاک دفتر کارودانش برگزار شد.

گفتنی است در این گرد همایی دو روزه پیرامون برنامه های پیشنهادی و عملیاتی رشته های «پوشاک» و «طراحی و دوخت» بحث و بررسی شد.